Erbjudande

Vill du säkerställa kompetens eller få igenom en förändring? Vill du dra nytta av den kompetens som finns inom organisationen Söker du smarta och hållbara lösningar som ger effekt på längre sikt?Vad behöver du?

En digital strateg med fokus på kommunikation och lärande processer, en erfaren projektledare eller stöd vid upphandling och framtagning av anbudsförfrågningar?

En konceptutvecklare med lång erfarenhet av digital kommunikation och e-learning, stöd och kreativ input för att själv utveckla digitala produkter, eller en inspirerande talare vid ett seminarium eller workshop?

Behöver du hjälp med att ta fram e-learning eller större utbildningsprogram? Vet du inte vilken typ lösning som skulle passa dig? Eller behöver du resurser i form av projektledning, manus, design och utveckling?

En smartare hållbarhetsutbildning

Future First har utvecklat en webbaserad hållbarhetsutbildning i samarbete med forskare på KTH. I den senaste versionen av utbildningen är innehållet uppdaterat i enlighet med FN:s globala mål. Gränssnittet är responsivt och det finns en ny lösning för att hantera flera språkversioner i LMS.

Exempel på organisationer som använder produkten är Region Skåne, fastighetsbolaget Castellum, samt Atea och Atea Logistics.

För mer information om produkten se https://firstspace.se