Erbjudande

Behöver du en pedagogisk strategi för att stödja organisationens lärande och digitala kommunikation? Söker du webbutbildning om hållbar utveckling eller en mer effektiv on boarding-process? Vill du ta nästa steg inom e-learning?Vad behöver du?

En digital strateg med fokus på kommunikation och lärande processer, en erfaren projektledare eller stöd vid upphandling och framtagning av anbudsförfrågningar?

En konceptutvecklare med lång erfarenhet av digital kommunikation och e-learning, stöd och kreativ input för att själv utveckla digitala produkter, eller en inspirerande talare vid ett seminarium eller workshop?

Behöver du hjälp med att ta fram e-learning eller större utbildningsprogram? Vet du inte vilken typ lösning som skulle passa dig? Eller behöver du resurser i form av projektledning, manus, design och utveckling?

En smartare hållbarhetsutbildning

Ny version ute nu! Future First har utvecklat en webbaserad hållbarhetsutbildning i samarbete med forskare på KTH. Utbildningens innehåll är utvecklat i enlighet med FN:s globala mål. Gränssnittet är responsivt och det finns en lösning för att hantera flera språkversioner som ett paket i LMS.

Exempel på organisationer som använder produkten är Region Skåne, fastighetsbolaget Castellum, it-företaget Atea, samt Spendrups.

För mer information om produkten se https://winwin.se